понеділок, 17 листопада 2008 р.

Найцікавіший проект в галузі Телекомунікацій у Львові. InterObject->GlobalLogic презентує

Новий проект, який стартував цієї осені у Львові, має хороші перспективи стати одним з найбільших та найкращих.
Сам продукт – є на перетині таких напрямків як бізнес-аналітика, забезпечення прибутків, правління ризиками та запобігання шахрайству в сфері білінгу мобільних операторів. Ця система підтримується, як на рівні операторів дротового/бездротового зв’язку, так і на рівні 3G і VoIP мереж. Працюючи на цьому проекті можна побачити, як побудована архітектура найпопулярнішої(в своєму роді неповторної) аплікації для телекомунікаційного білінгу, яка використовується такими відомим операторами мобільного зв’язку як : Orange, Kyivstar, Megafon etc.
Це унікальний цілісний проект, який дає змогу розвиватися в багатьох напрямках та вивчати найбільш затребувані в сучасному IT технології. Тут стануть в пригоді знання телекомунікацій, системне бачення, сприйняття різносторонньої взаємодії об’єктів, розуміння суті роботи ефективних білінгових систем. Паралельно з цим Ви отримаєте можливість збагатити свій досвід в Java, C++, .NET розробці, тестуванні складних систем на основі баз даних Oracle, матимете змогу подорожувати і спілкуватися із користувачами системи по всьому світі, а також на основі досконалого знання продукту конфігурувати системи під потреби замовників.
Загалом на проекті тільки в Україні буде працювати кілька десятків висококваліфікованих розробників. Наша мета створити сильний, ефективний та дружній колектив, тому в першу чергу нам цікаві активні та ініціативні девелопери, які прагнуть писати сучасне затребуване програмне забезпечення ,використовуючи інноваційні технології, самовдосконалюватись та рости професійно.
Оскільки проект є дуже великим, то ми шукаємо досвідченого Project Manager, який буде очолювати підрозділ в Україні - розглядаються кандидати із досвідом пять і більше років керування проектами, бажано в галузі телекомунікацій; із знаннями методології та технік ведення великих комплексних проектів; із сильними організаційнимим та лідерськими якостями; з досвідом укладання і керування бюджетом проекту.
Звісно на проекті буде також розробка і тестування. По напрямку розробки ми запрошуємо досвідчених Java розробників із досвідом розробки в J2SE або J2EE, додатковим плюсом будуть вважатися знання веб-технологій та DHTML, CGI, JSP, JAVA SCRIPT та досвід роботи із SQL DB; а також С++ розробників із досвідом використання Microsoft Visual Studio 6/MFC та із хорошими знаннями Win32API, OOD, VC++, Multithreading.
Якщо Ви QA Engineer із 2-ма і більше роками досвіду та маєте бажання контролювати якість розробки продукту, сміло надсилайте своє резюме.
Додатковою перевагою над конкурентами будуть знання і досвід роботи з MS-Access та SqlServer/Oracle, а також знання білінгових систем. Більше того, якщо Ви вже перейшли від звичайного тестування до автоматизації і маєте досвід у використанні QTP 8.2 (Mercury), то ми зможемо Вас теж зацікавити. Специфіка рообота із даними на проекті передбачає позицію Data Mining експерта, який зможе збагатити свій досвід роботою із великими масивами даних, а також їх оборобкою.

Якщо Вас зацікавив проект та один із напрямків розвитку на ньому звертайтеся за детальнішою інформацією до мене mhnatyuk@gmail.com

P.S. Або звертайтесь до нас(цебто надсилайте резюме) і тим підтримайте розвиток ресурсу :)
friends-recruitment@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар